Најновије

ЉУБАВ ИЛИ НЕШТО ДРУГО? Због ових 7 разлога Аркан је морао да ожени Цецу!

Љубав између Цеце и Аркана је била јака и страствена. Међусобно су се подржавали, волели, делили ружне и лепе моменте, све до Арканове смрти.

Свадба Аркана и Цеце (Фото: Јутјуб)

Ово су разлози због којих Аркан није могао да препусти Ражнатовићеву другоме:

1. Цеца има фаталне облине на које би ретко ко могао остати равнодушан.

2.
Када запева ко славуј све стаје. Аркан је обожавао музику и добру атмосферу, а Цеца је управо краљица у тој области.

3. Ражнатовићева није склона афектима и има такта. Пошто је Аркан био темпераментан, управо му је одговарала њена блага природа.

4. Није се прославила на основу скандала. Ражнатовићева је све што има стекла уз пуно залагања и труда, а не због порно снимака и голих фотки. Аркан је желео да ожени управо такву жену.

5. Видео је да је Цеца мајчински настројена и да не бежи од брака и деце. Знао је да ће бити посвећена мајка која је спремна да све уради за своју децу.

6.
Жена-змај. Певачица је јака особа која је издржала многе недаће, али није одступила од свог пута. Има изражен карактер и бори се као лавица. Аркан је препознао у њој јаку особу која у потпуности може да испрати његову нарав.

7. Певачица је веома друштвена особа. Има доста пријатеља и родбине и воли да ужива у лепој атмосфери уз јело и пиће. Аркан је такође имао широк дијапазон људи око себе, а био је и рођени хедониста. Цеца је коначно проговорила и открила име човека који је највише мрзи, што можете да прочитате ОВДЕ. Извор: espreso.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА