Најновије

Србија друга на Европском првенству за младе у саватеу (ФОТО)

Овог викенда одржано је Европско првенство за младе у саватеу (15-18 година) у Софији, Бугарска. Репрезентација Србије, коју је предводио селектор Мирослав Оџић, освојила је друго место у укупном пласману са 1 златном, 5 сребрних и 1 бронзаном медаљом.

Дејан Марјановић освојио је златну медаљу (Фото: Савате савез Србије)

Златну медаљу освојио је Дејан Марјановић из новосадске Војводине, који је после три елиминационе борбе савладао француског такмичара у финалу једногласном одлуком судија.

Сребрне медаље освојили су : Лука Лисица ("Нови Сад", Нови Сад), Дејана Ивковић ("Гроцка", Београд), Ана Зорић ("Вождовац", Београд), Марина Домазетовски ("БФЦ", Беочин),  Јелена Седоглавић ("Галактик", Сомбор). Бронзану медаљу освојила је Марина Ђекић из "Интернационала" из Зрењанина.

Мирослав Оџић, селектор овог младог тима, честитао је свим такмичарима и такмичаркама на великом раду и труду који су уложили у припреми за такмичење, а који је награђен овако добрим резултатом. Такође, захвалио се свим тренерима и клубовима у Савезу који стручно и озбиљно раде са такмичарима у својим клубовима и без којих не би остварили овако добар резултат.

Уз такмичаре и селектора били су Председник Савате савеза Србије Миодраг Ракић, тренер Милош Констатиновић и судије Маја Оџић, Јован Дојчиновић и Александра Оџић. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА