Најновије

ЛАВРОВ: Кад би коментарисао изјаве Хилари Клинтон морао би да користим псовке!

МОСКВА-Руски министар спољних послова Сергеј Лавров одбацио је данас оптужбе да Москва стоји иза хаковања мејлова Националног комитета Демократске странке у САД.

Сергеј Лавров (Фото: Јутјуб)

„Не бих хтео да користим псовке“, нашалио се Лавров у одговору на питање америчких новинара да коментарише информације која су се појавиле у медијима.
И званични Кремљ одбацио је оптужбе да Русија стоји иза хаковања мејлова Националног комитета Демократске странке у САД, описујући их као апсурдне.
"И даље видимо опсесивне покушаје да се Русија користи као тема током предизборне кампање у САД. Те апсурдне тврдње је одмах негирала породица познатог председничког кандидата", изјавио је портпарол Кремља Дмитриј Песков, мислећи на најстаријег сина републиканског председничког кандидата Доналда Трампа, Доналда Трампа Јуниора.    
У недељу је шеф националног комитета Демократске партије САД Деби Васерман Шулц поднела оставку због цурења електронске преписке партијског руководства. Из писама се види да је партијски апарат отворено подржавао Хилари Клинтон на унутарпартијским изборима на штету Бернија Сандерса.
Према речима представника изборног штаба Клинтонове, сервере су хаковали руски хакери, што наводно сведочи о намери Русије да помогне Доналду Трампу на председничким изборима. Изборни штаб америчког милијардера категорички пориче ове информације.
Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА