Најновије

КАО ЗА ПОРНИЋ : Процуреле потпуно голе фотографије Трампове жене, а он је необично реаговао (ФОТО 18+)

На сликама које су настале 1996. године потенцијална будућа дана Америке, иначе манекенка пореклом из Словеније, позирала је потпуно гола, па је светска јавност тако по први пут у историји у прилици да види голу могућу "прву даму САД".

Меланија Трамп (Фото: Јутјуб)

Ове провокативне фотке снимљене су за француски мушки часопис "Макс", париску везију "Плејбоја" која је престала да излази 2006. године. Меланија, која је рођена у Севници, малој словеначкој варошици, под девојачким презименом Кнаус, радила је као фото-модел и у време снимања имала је 25 година. После објављивања ових слика Доналд Трамп је покушао да оправда Меланију. Он сматра да нема ништа спорно у томе што је потенцијална будућа прва дама позирала гола.

- Меланија је била једна од најуспешнији фото-модела у Европи и позирала је небројено пута. Те слике су за један европски лист и настале су пре него што сам је упознао. У Европи, овакве фотографије су веома модерне и честе – казао је Трамп. Иначе, једна ћерка Доналда Трампа је права секс бомбица, што можете да погледате ОВДЕ. Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА