Најновије

ВЛАЖНЕ И ВРЕЛЕ: Ово су најбоље домаће гузе на плажи овог лета! (ФОТО)

Kапљлице које се сливају низ ознојена тела...
Ипак, оно што би усавршило угођај видећете на фоткама испод. То су најлепше позадине, илити од милоште - гузе, наших домаћих певачица. Све су оне (биле) на мору, и нису се либиле да опале по коју фотку својих атрибута. Ово је незваничних топ 5, без редоследа јер јелте, гуза је гуза, а укуси су различити. Остављамо вам простора да сами рангирате ове лепотице.

Душица Грабовић

Певачица и бивша учесница ријалитија "Фарма" има лепу гузу и нема проблем да то покаже јавно, чак и када није на плажи. Ипак, ова фотка на ивици базена дефинитивно оставља без даха.

Милица Павловић

Згодна певачица позната је по свом сензуалном плесу, али и по савршено извајаној гузи. Милица се окренула и направила праву фотку за вас! Уживајте!

Милица Тодоровић

Још једна Милица, али не мање згодна. Лепа Крушевљанка зрачи својим шармом и смислом за хумор. Али да не барата само речима и осмехом, показала је на овој фотки.

Јелена Костов

Она је увек носила титулу једне од најлепших гуза естраде. А да не посустаје ни сада, можете се уверити и сами. Идеална гуза, и идеална поза да вам то и дочара.

Коко Ти

Можда ћете бити зачуђени откуд америчка старлета међу домаћим певачицама? Одговор је и сама дала више пута. Супруга чувеног репера Ајс Тија често истиче како је српског порекла и да њеним венама тече српска крв. То је само делимични разлог зашто се налази на овој листи. Други разлог је њена гуза, јер старлета засигурно има једну од најзапаженијих позадину на свету. Љубитељи пространог, уживајте!

Фотографија корисника Coco (@coco) дана 1. Јул 2016. у 4:38 PDT

А још једна добра гуза из ријалитија, Зорица и њен дечко Гастоз осванули су на порно снимку који можете да видите ОВДЕ. Извор: медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА