Најновије

Трамп: Такмичим се са кварним медијима

Републикански кандидат на председничким изборима у САД Доналд Трамп најоштрије је напао медије након писања „Њујорк тајмса” да је постао депресиван и зловољан због „бледих изгледа” да победи на изборима.

Доналд Трамп (Фото: Јутјуб)

„Не такмичим се са кварном Хилари Клинтон. Такмичим се са кварним медијима”, рекао је Трамп, обраћајући се у Конетикату.
Изгледа да је републикански председнички кандидат нарочито узнемирен због чланка „Њујорк Тајмса” у којем се цитирају његови неименовани сарадници како тврде да је његово расположење приватно „често зловољно и нестално”, оцењује АФП.
У чланку се наводи да су републиканци, блиски његовој кампањи, рекли да је он „исцрпљен, фрустриран и збуњен” политичким процесом.
„Моји митинзи нису одговорајуће медијски испраћени. Они никада не дискутују о правој поруци и никада не показују величину публике или ентузијазам”, навео је данас Трамп на свом налогу на Твитеру.
Трамп се месецима жалио због извештавања медија, а одузео је акредитације великом броју новинских организација, међу којима су „Њујорк тајмс”, „Базфид”, „Политико” и „Вашингтон пост”, обећавши да ће као председник олакшати подношење тужби против медијских кућа, преноси Танјуг.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА