Најновије

15 ГОДИНА САМОЋЕ НА ЦЕТИЊУ: Слобиној ћерки у посету долази само један човек!

Марија Милошевић, ћерка бившег председника СР Југославије Слобдана Милошевића, већ 15 година живи самачким животом у својој кући на Цетињу.

Слободан Милошевић (Фото: Јутјуб)

Ко би рекао да време тако брзо пролази па да Марија Милошевић сада има педесет година, али да ствар буде гора, већ пуних 15 година она живи у добровољном кућном притвору! Некада пуна живота и елана, власница и уредница ТВ канала Кошава самовољно се изоловала од јавност и од себе. 
Неке ствари ипак остају исте. Марија је увек волела кућне љубимце, поготово псе. Баш двоје таквих љубимаца чувају кућ и налазе се у дворишту, чисто као упозорење сваком непозваном госту који се приближи. Иако има у власништву два џипа слабо излази напоље. Марија има свог батлера и возача, који јој већином доноси ствари до кућног прага. 
Медији спекулишу, да постоји још само једна особа која на редовном нивоу долази у њену кућу. То је човек који се и највише задржава у њеној кући а медији тврде да је са тим човеком Марија у романтичној вези. 
Комшије имају само речи хвале
По речима њених комшија, Марија излази врло ретко али се може видети. Мирна је, тиха и повучена, сушта супротност онога што је некада била. Зли језици би рекли да је добила и који килограм више. Комшије наводе и да до сада нису видели никога од породице Милошевић да је дошао у посету Марији. 
Нама остаје да до неке друге прилике само нагађамо због чега је Марија данас у оваквом стању, некадашња власница телевизије, љубитељ ватреног оружја, девојка Ивана ''200 на сат'' и жена која би вероватно била најбољи биограф Слободана Милошевића, њеног оца.
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА