Најновије

ЈОШ НЕЋЕМО ЗНАТИ ИМЕНА МИНИСТАРА: СНС ипак није заказао седницу о новој Влади Србије

БЕОГРАД - У Српској напрендој странци су демантовали медијске написе да је за вечерас заказана седница Председништва странке на којој је требало да потврде имена свих министара будуће Владе Србије.

Александар Вучић (Фото: Синхуа)

"Вечерње новости" објавиле су да ће вечерас бити позната имена свих министара. Међутим, из СНС-а је речено да за сада није заказан састанак председништва те странке током вечери.
Формални поступак формирања Владе у Парламенту може да почне тек пошто врх СНС-а усвоји премијеров предлог.
Заменица председника СПС Славица Ђукић Дејановић изјавила је да очекује да ће Ивица Дачић бити у Влади јер, како истиче, добро ради посао министра спољних послова, те да би до сутра трабало да буду завршени разговори лидера напредњака и социјалиста.
И министар полиције у техничкој Влади, Небојша Стефановић очекује да ће састав комплетног тима за Немањину 11 бити познат у наредних неколико дана.
“Будите стрпљиви, у наредних пар дана очекујем да ће се све развити, али с обзиром да смо још увек у свим законским роковима, премијер ће свакако у наредном периоду, врло брзо, обзнанити имена свих оних које предлаже да буду у саставу нове Владе, и мислим да ту нема потребе да се људи превише узбуђују”, рекао је Стефановић. Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА