Најновије

ПОРАЗ МУ ТЕШКО ПАО: Зоран Милановић у загрљају са трансвеститом! (ФОТО)

Лидер СДП-а Зоран Милановић је након изборног дебакла 13. септембра на парламентарним изборима у Хрватској најавио повлачење са те позиције. Незванично, још је у пролеће договорио посао у Европској банци за обнову и развој (ЕБРД).

Зоран Милановић (Фото: Xinhua)

Но, истражујући каква судбина очекује овог хрватског политичара, који је водио максимално прљаву кампању када је реч о односима са Србијом, открили смо крајње занимљиву фотографију насталу почетком месеца, док је кампања још увек била у пуном јеку.
Наиме, некадашњи премијер Хрватске нашао се у загрљају трансвестита из Бјеловара, који се налази у бекству откада је откривено да је у питању преварант који заводи и пљачка сенилне старце широм Љепе њихове...


Тако се, поред снимка са хрватским бранитељима у којем овај наводно представник "либералне струје" хрватске политике најскадалозније пљује по Србима и другим народима на Балкану, овом пропалом хрватском политичару може додати и кокетирање са траженим криминалцем који, као што можемо видети, не бира начин како би преварио своје жртве.

Након конференције за штампу, када је изгубио изборе, Милановић је рекао: "Видећу чиме ћу се даље бавити, али сигурно се нећу досађивати".

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА