Најновије

ГЛАС МОСКВЕ: Под притиском западних амбасадора власт у Србији хапси анти-НАТО активисте

Посета председника Србије Москви протекла је уз активно негодовање представника САД на Балкану. Ове активности су праћене и притиском прозападних медија на АНТИ-НАТО активисте и организације, пише Глас Москве.

Ловрековић (Фото: Глас Москве)

Они наводе да су у петак, 15 децембра, српски медији пренели вест да је познати новинар и анти-НАТО активиста Томислав Ловрековић ухапшен и спроведен у затвор због метафоре коју је употребио у ауторском тексту, а која је злонамерно протумачена као „најбруталнија пријетња“.
- „Жртве“ новинарске метафоре били су представници прозападне „Нове странке“, као и двоје новинара, који заступају НАТО интеграције Балкана. Зоран Живковић, лидер прозападне „Нове странке“, који у београдским круговима важи за особу блиску америчкој амбасади, позивао је на санкционисање новинара Ловрековића. Поједине информације говоре да су заправо поједини експоненти амбасада НАТО држава значајно утицали да се Ловрековић притвори - тврди Глас Москве. Шешељ признао да га је два дана по повратку из Хага телефономпозвао Вучић, више о томе сазнајте ОВДЕ. О броби Вашингтона и Москве за Балкан читајте ОВДЕ.
Извор: Правда/Глас Москве

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ловрековићев перформанс против власти Александра Вучића.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА