Најновије

СРБИЈА НЕ ЖЕЛИ ТО ДА ГЛЕДА: Гори интернет због геј сцене у ударном термину РТС-а! (ФОТО/ВИДЕО)

Радио-телевизија Србије синоћ је премијерно приказала филм "Поред мене" који је изашао прошле године и изазвао опречне коментаре.

Сцена из филма "Поред мене" (Фото: ЈуТјуб)

Спорна сцена која је згрозила гледаоце је она у којој се љубе глумци Славен Дошло и Никола Глишић, за коју су, иначе, обојица добили похвале филмске критике, јер су је "одглумили без икаквих предрасуда, као прави професионалци". Редитељ Стеван Филиповић објавио је на свом профилу на Твитеру коментар жене која је наводно просветна радница, а која сматра да је поменута сцена срамотна и наказна, те да јој на јавном сервису није место. Он ју је навео као пример "примитивности" српског друштва, а ви сами процените:

Иако се овакве сцене све чешће појављују у иностраним филмовима и серијама, које су се такође приказивале на телевизијама са националном фреквенцијом, народ очигледно, није подлегао притисцима масовних медија и невладиних организација и није спреман за овакве сцене у домаћој кинематографији.
Gej scena iz filma

Ево шта је један од глумаца рекао о снимању ове сцене: Прва одлука коју је Доналд Трамп донео по ступању на дужност председника САД, такође, тиче се такозване "ЛГБТ" популације, а више о томе шта им је урадио, прочитајте ОВДЕ.  Извор: Ало, Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА