Најновије

ЏАБА МУ ЈЕ ШЕШЕЉ СВЕ ОПРОСТИО: Сергеј Трифуновић поново напао лидера радикала

Сергеј Трифуновић оштро је реаговао на увреде и претње које је Војислав Шешељ упутио његовом колеги Жарку Лаушевићу да ће га „згазити и протерати из Србије јер је убио два црногорска Србина“.

Војислав Шешељ и Сергеј Трифуновић (Фото: Јутјуб)

Глумац је лидера радикала сврстао у исти кош с курвама, старлетама и мајмунима! Сергеј је и сам недавно био на мети Шешеља, који му је преко Твитера псовао мајку.

Рат на Твитеру

- Је л‘ можемо да достигнемо тај цивилизацијски ниво да не коментаришемо курве, стриптизете, павијане, Шешеља и Крлета (Небојшу Крстића, прим. аут.) - кратко је поручио Трифуновић, који се до пре неколико дана препуцавао с лидером Српске радикалне странке.

Глумац је на Твитеру написао да је „Жељко Митровић унео Шешеља у Задругу“, очигледно алудирајући на то што је власник ТВ Пинк увео осмомесечно младунче мајмуна у тај ријалити. Политичар му је одмах одговорио у свом маниру.- Сергеј Трифуновић каже да је Жељко Митровић мене унео у „Задругу“. Не. Жељко је унео Трифуновићевог оца, а ја ћу ускоро Сергеју Трифуновићу је*ати мајку - написао је Шешељ на Твитеру. Шешељ је умеђувремену опростио Трифуновићу и повукао претње након што је гглимац написао коментар који је, по Шешељу, био величање Звездана Јовановића који је осуђен збг  убиства Ђинђића, а више о томе прочитајте ОВДЕ. Meђутим  глумац је сад понов оплео по Шешељу. Подсетимо, лидер Српске радикалне странке је у међувремену извређао Лаушевића и запретио му да ће га протерати из Србије:

- Кад бих га срео лицем у лице, рекао бих му: „Убицо, губи ми се с очију.“ Изгазио бих га ногама и поручио да се губи из Београда и из Србије. Тај скот би требало да ме се плаши. Убио је два црногорска Србина. Он је Монтенегрин и шта има да тражи у нашој земљи. Зашто он снима филмове по Србији, је*о му пас матер. У Хагу сам експлодирао кад сам чуо да је Лаушевић помилован и да је Дачић ишао на ноге да му носи пасош. Па је л‘ он убио два човека? Зато је требало да добије 40 година затвора - рекао је Шешељ за Лаушевића. Фотографије новог ужасавајућег терористичког напада на Синају погледајте ОВДЕ.  Извор: Oslobodjenje.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Интервју Тв Хепи са Војсилавом Шешељу.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА