Најновије

ДЕМОНСТРАЦИЈА СИЛЕ: 150 војника Западне војне области Русије напада и осваја непријатељски град! (ВИДЕО)

Руско Министарство одбране објавило је да је јединица од 150 руских војника, уз подршку борбених возила и самоходне артиљерије успешно извршила задатак "заузимања непријатељског града" на полигону у региону Вороњеж.

Вежба на Вороњежу (Фото: ЈуТјуб)

Изненадном вежбом обухваћен је један од гарнизона Западне војне области, прецизирано је у саопштењу Министарсва одбране објављеном уз снимак. Блиску подршку пешадији пружали су "утамањивачи тенкова" БТР-82А, док је из позадине дејствовало самоходно артиљеријско оруђе Нона-СВК. Шта све може БТР-82А, погледајте ОВДЕ. Јединица је успешно извела операцију пробијања непријатељских одбрамбених положаја и избацивања непријатеља  из града, саопштено је из Министарства. Осим тога, на полигону је своје умеће одбране од "незаконитих војних формација" приказала и тенковска јединица гарнизона из Западне војне области, чије је снимке Министарство и објавило:
Осим тога, у циљу појачавања борбене готовости на западним границама, данас је одржана и руско-белоруска десантна вежба елиминације инфилтриране обавештајно-диверзантске групе: Извор: РТ, Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА