Најновије

Ево како је Вучић објаснио Николићев недолазак на прославу СНС

Председник Србије и лидер СНС изјавио је да са Томиславом Николићем има добре односе и објаснио зашто овај није дошао на прославу девет година СНС.

Николић и Вучић (Фото: Јутјуб/Правда)

Додао је и да је његова ствар да ли жели да дође или не на прославу СНС.
Он је на питање Н1 зашто бивши председник напредњака Томислав Николић није био на прослави деветог рођендана Српске напредне странке на Ташмајдану, рекао: “Питајте њега“.
“У петак смо се видели, разговарали о односима са Кином и Русијом, у суботу смо били заједно у Крагујевцу... Ја и када не будем председник СНС, а нећете дуго чекати да то видите, осећаћу је као своју и одазвати се увек када ме зову. Сасвим сам сигуран и да је Николић увек уз своју СНС, а да ли ће бити на скупу то је његова ствар“, рекао је Вучић. 
Николић је док је био председник напустио функцију лидера Српске напредне странке чији је био први председник, а након завршетка мандата није се вратио у странку. 
Пред председничке изборе у априлу ове године, СНС је одлучила да кандидат за председника Србије буде Александар Вучић, иако је Николић био председник само у једном мандату. Након тога, Николић је најавио да ће се ипак кандидовати, али је убрзо одустао од те намере. 
Након избора формиран је Национални савет за координацију сарадње са Русијом и Кином на чије чело је Николић ступио. 
Српска напредна странка у суботу је на стадиону Ташмајдан у Београду обележила девет година постојања и рада, а међу бројним званицама није био и бивши председник напредњака Томислав Николић. 
Лидер СНС Александар Вучић изјавио је на Ташмајдану да је Србија значајно боља земља него што је била пре пет година и поручио да жели убедљиву победу у Београду.
Прочитајте ОВДЕ шта је Весли Кларк пензионисани генерал НАТО препоручио Србији коју је бомбардовао 1999. године?
Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Томислав Николић изградио цркву за крај мандата.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА