Најновије

ОПЕРАЦИЈА ОД НАЈВИШЕГ ЗНАЧАЈА: Сиријске снаге у коначном јуришу на најчвршћу тврђаву терориста! (ВИДЕО)

Сиријске снаге и њихови савезници кренули су у коначни пробој фронта код авио-станице Т2 на крајњем југу Сирије, на међи покрајина Хомс и Деир Ез Зор.

Борбе за Т2 (Илустрација: Правда)

Медијско крило Хезболаха објавило је снимке борбе који приказују жестоке борбе са терористима Исламске државе (ИД) у околини станице која је од виталног значаја за окончање операција против ИД-а у Сирији.
Снимак започиње кадровима артиљеријског и ваздухопловног дејства забележеним помоћу беспилотне летелице, након чега следи приказ жестоких борби и уништења једне ауто-бомбе. Терористичко гласило Амак тврди да су у борбама уништена два возила сиријских снага. Операције у дубинама Сиријске пустиње, у близини ирачке границе обновљене су 18. октобра и неће бити обустављане до коначног ослобођења терористичке тврђаве која одолева нападима сиријских снага још од средине јуна ове године, преносе сиријски ратни репортери наводе својих извора.

Ексклузивну руску репортажу из штаба сиријског генерала Сухеила ал Хасана - Тигра, можете да погледате ОВДЕ.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

НИ ОГРЕБОТИНЕ: Компилација снимака директних погодака у руски тенк Т-72 у Сирији, без икаквих последица по возило и посаду:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА