Најновије

БАЦАЛА СВЕ ПО КУПАТИЛУ, ЈЕДВА ЈЕ СМИРИЛИ! Луна се гушила у сузама због слобине жене!(ВИДЕО)

Највише суза, прошле ноћи, дефинитивно је пустила Луна Ђогани. Она се расплакала због песме коју је наменила мами и тати, због вести да је Марку Миљковићу преминула бака, због свађе са Матором, али и због Марка Јањушевића Јањуша.

Инцидент (Фото: Јутјуб)

- Зашто ми то ради? Што ме мрзи, када му ништа нисам урадила? - узнемирено је изјавила Луна, док су је тешили Теодора, Анђело и Сања. Због Теодоре, манекен се већ раније замерио кошаркашу. Док је Луна плакала у купатилу, Слоба је баш у том тренутку седео са Јањушевићем. Не знајући шта се дешава, Радановић се сасвим случајно отишао у купатило, где је остао шокиран сценом коју је затека.
- Шта је било бре? Ајде устани, молим те! Ја сам сада причао са њим, 15 минута. Реци ми, шта је било? - забринут је био Слоба, док је Луна поново почела да плаче. - Увредио ме, зато што прича тако, за жену... Хоће да ме понизи, пред свима. - после ове реченице, чула се Лунина ломљава.
- Да ти кажем једну ствар, он није знао моју ситуацију! - шапутао је Слоба. Анђела Вештица морала је да их прекине, јер јој се опасно ишло у тоалет, а шта је Слоба још рекао Луни, пре прекида разговора, погледајте у видео клипу: Шта су Слоба и Луна радили предходно сами у купатилу погледајте ОВДЕ.  Извор: Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Свађа Анђеле и Раде.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА