Најновије

СВЕНАРОДНИ ПРОТЕСТ: Бунт војске и полиције прети да прерасте у највеће антирежимске демонстрације до сада!

Синдикати и удружења грађана из свих крајева Србије дали су своју подршку Војном и Полицијском синдикату и организују долазак у српску престоницу, где је за 7. октобар у 14 часова испред зграде Председништва заказан "Велики свенародни уставобранитељски протест", саопштавају организатори окупљања.

Синдикални протест војсе и полиције (Фото: ЈуТјуб)

Раднички синдикат Колубара најављује долазак две хиљаде рудара, удружење грађана Староседеоци Краљева и околине организује аутобусе, Иницијатива за права грађана из Краљева, синдикат Слога Препород железнице, синдикат ПТТ такође је подржао протесте полиције и војника. Раније су протесте већ подржали студенти, земљорадници из Зрењанина, војни пензионери, удружења ратних и војних инвалида... - Прошло је време када су политичари и белосветски хохштаплери покушавали да окрену војску и полицију против сопственог народа. Данас је то преточено у велику и јаку коалицију - војска, народ и полиција на истом месту! - поручује у промотивном видео-споту Вељко Мијаиловић, председник Полицијског синдиката Србије. У Војном синдикату Србије истичу да је репресија режима имала само супротан ефекат. Ноћни упад војне полиције у кућу Новице Антића, председника Војног синдиката Србије, да би му уручили позив за суђење због говора на протестима, претње ауто-поревозницима да не превозе грађане до Београда, ангажовање армије ботова да коментаришу текстове у јавности, само су пробудили српски инат, кажу из синдиката.
- Страх режима је оправдан. Синдикати и удружења грађана који су подржали протест Војног и Полицијског синдиката имају преко 150.000 чланова. Народ се самоорганизује. То је оно што плаши режим. Протест који треба да буде одржан у суботу, подржали су и Вук Јеремић и Бошко Обрадовић. Народна посланица у Скупштини Србије данас одржала напредњацима предавање о лепом понашању, а онда их отерала све у ку***. Погледајте ОВДЕ. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

На данашњи дан: Упад петооктобаске руље у полицијску станицу:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА