Најновије

Њујорк тајмс признао да вакцинисана деца шире заушке

“New York Times” сада потврђује да су “Natural News” све време биле у праву по питању правог узрока епидемије заушки у Америци. У чланку под називом “Заушке се враћају, чак и међу вакцинисаном децом“, “New York Times” признаје да вакцинисана деца шире заушке.

Илустрација (Фото: pixabay.com)

Већина недавних случајева се догодила у епидемијама, укључујући и велику у Арканзасу, а не као спорадична болест, ту и тамо. Већина епидемија се догодила међу особама старости од 18 до 22 године, од којих је већина у детињству примила две дозе вакцина против заушки.

Ево правог разлога зашто вакцине против заушки не делују

Прави разлог зашто вакцинисани људи настављају да шире заушке, наравно, јесте због тога што је вакцина против заушки потпуна превара. Ова чињеница је отворено прихваћена од стране два виролога који су радили за “Merck”, једног од највећих произвођача ММР вацине.
Према речима Стивена Кралинга и Џоан Влочовски, бивших виролога из “Merck-а”, ова компанија је радила следеће:
– “Merck” је свесно фалсификовао резултате испитивања вакцина против заушки како би произвели “95% ефикасности“.
– Како би то урадили, “Merck” је у тестове крви зачинио животињским антителима како би вештачки увећао појаву антитела имуног система.
“Merck” је такође додао животињска антитела у узорке крви како би постигли повољније резултате тестова, иако су знали да људски имуни систем никада не би произвео таква антитела, и да су антитела створила сценарио лабораторијског тестирања који “ни на који начин није одговарао, нити представља стваран живот неутрализације вируса у вакцинисаним људима“.
– “Merck” је затим користио фалсификоване резултате како би преварили америчку владу за “неколико стотина милиона долара за вакцину која не пружа адекватну имунизацију.
– Ова превара са вакцинама је заправо допринела наставку заушки широм Америке, што је довело до тога да се још више деце инфицира овом болешћу.
– “Merck” је користио своје лажне тврдње о “95 одсто ефективности“ како би монополизовали тржиште вакцина и елиминисали могуће конкуренте.
– Тестирање ове вакцине никада није спроведено против вируса заушки из “стварног света“ у дивљини. Уместо тога, резултати испитивања су једноставно били фалсификовани како би се постигао жељени исход.
– Читава ова превар асе одвијала “уз знање, ауторитет и одобрење “Merck” високог руководства.
– Научници “Merck-а” су “из прве руке сведочили неправилном тестирању и фалсификовању података у којима се “Merck” ангажовао да вештачки повећа резултате ефикасности вакцине“, наводи се у судским документима.
Пре пар дана је “Chatom Primary Care” поднео тужбу против "Merck-a”. У њој се, између осталог, наводи следеће:
“Merck” је био ангажаован у деценијској шеми за фалсификовање и погрешно представљање истинске ефикасности њихове вакцине. Лажно је представљао, и наставља лажно да представља, своја обележавања да вакцине против заушки имају ефикасност од 95 одсто, или више.
У стварности, “Merck”  зна и предузима афирмативне кораке – користећи неправилне технике тестирања и фалсификовање података о тестирању – да сакрије да је њихова вакцина против заушки далеко мање ефикасна од 95 одсто, а то је тако бар још од 1999. године.
“Merck”  је дизајнирао методологију тестирања која је оцењивала њихову вакцину против мање заразног соја вируса заушки. Након што резултати нису дали ефикасност какву су желели, одбацили су ту методологију и сакрили резултате студије.
… укључивши употребу животињских антитела да вештачки надувају резултате…
… уништавајући доказе о фалсификованим подацима, а затим лагали ФДА истражитељу…
… претећи вирологу у Merck -овом одељењу за вакцине са затвором уколико пријави превару ФДА-у…
… крајње жртве овде су милиони деце којима се сваке године убризгава вакцина против заушки која им не пружа одговарајући ниво зашитите. И иако је ово болест која је, према Центру за контролу болести (ЦДЦ), до сада требало да буде искорењена, неуспех Merck- ове вакцине је омогућио да се ова болест одржи, са значајним епидемијама које настављају да се догађају.
“Chatom Primary Care” такође наводи да је лажна “Merck” вакцина допринела епидемији заушки 2006. на Средњем западу, и епидемији 2009. на другим местима. Наводи се да је “остао значајан ризик од поновне епидемије заушки…“
Секс са децом од 13 година биће дозвољен! Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Јована Стојковић - Вакцине представљају највећу опасност за нашу децу
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА