Најновије

ВЕЛИКИ СУКОБ ВУЈОШЕВИЋА И ШЕШЕЉА: Дуле жестоко оптужио лидера радикала; Воја одговорио да ће му је**ти мајку! (ВИДЕО)

Душко Вујошевић, прослављени кошаркашки тренер, тврди да је лидер СРС Војислав Шешељ узео 10 милиона да би ћутао, те да, самим тим, није човек који може да дели моралне лекције о било коме.

Душко Вујошевић и Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб монтажа)

Он је у емисији „Добар, лош, зао“, на питање како се осећа што га је Војислав Шешељ због изјаве о Сарајеву назвао издајником, казао:
– То што кажу људи који су причали докле ће бити Србија, а после узели 10 милиона да ћуте и не причају ствари које знају, шта они проглашавају издајом… Сматрам да је то улудо потрошен живот, да чак нема неке доследности ни у неком лудилу ту. Ако си спреман да се бориш до краја за неку идеју и да за њу погинеш и умреш у затвору, а онда изађеш из затвора и примаш паре да не би причао одређене ствари, то није човек који може да даје моралне судове мени.
Шешељ за Курир каже да први пут чује за тих десет милиона:
– Ако ми не проследи тих 10 милиона, је*аћу му мајку. Један српски издајник да каже да је мој живот улудо потрошен, на шта то личи! Али дужим га за ових десет милиона, ако ми не донесе, оде му глава, је*аћу му мајку. Петнаест дана му је рок. Је*аћу му мајку ако не дође с тих десет милиона, то му је моја порука – казао је лидер СРС. Председник Луганске Народне Републике се налази блокиран у подземним просторијама администрације ЛНР, преносе руски и новоруски медији, а више о томе сазнајте ОВДЕ. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА