Најновије

"АНАБЕЛА И ЛУНА СУ СЕ ДОГОВОРИЛЕ ДА УНИШТЕ СЛОБИ БРАК ЗАРАД ПОПУЛАРНОСТИ": Гаги Ђогани открива да је све то део плана!

Отац двадесетједногодишње Луне Ђогани, која је у ријалитију „Задруга“ завела ожењеног певача Слободана Радановића, каже да га је срамота звог свега што се догодило. Гаги Ђогани је веома узрујан због свега што се дешава пред будним оком јавности, па је напустио земљу да би се изоловао од свега и отишао у Немачку.

Луна и Слоба (Фото: Јутјуб)

Иако јој је донедавно пружао безрезервну подршку путем друштвених мрежа где је навијао за њену љубав са Слобом, Гаги је сада променио плочу. Очигледно да га је на то навела Лунина реченица да још памти како јој је мајка била у модрицама и подливима због оца.
- Напишите слободно да Гаги за то нема коментар, значи, нећу да коментаришем то што ме питаш. Зар мислиш да ћу да кажем да сам је тукао - био је одсечан денсер који очигледно зна да због насиља у породици може и требало би да одговара.
Мада, Анабела је пре годину дана у јавности испричала да је од бившег супруга добијала батине и да је због тога тражила помоћ стручњака. Ипак ни оптужбе ћерке и бивше супруге нису навеле Гагија да проговори о свом проблему насиља, а то што је Луна сада испричала да је гледала мајку у модрицама Ђогани оцењује као њену тактику да буде у центру пажње и тако остане у ријалитију што дуже.
Он сматра да су Анабела и Луна осмислиле све што се тренутно догађа у Шимановцима и да је њихов план био да његова наследница заведе ожењеног мушкарца како би се о томе писало, а јавност је упознала.
- Очигледно је да су она и Луна направиле договор да на тај начин себи праве рекламу, односно да поново постану популарне јер то више нису. Немам другачије објашњење за све то што се догађа уживо на “Пинку”. Требало би Анабела да има много више других обавеза, а не да време троши тако што коментарише све што се дешава у ријалитију, али изгледа да јој је то сада главна преокупација - поручио је Ђогани алудирајући на то да се каријера његове бивше угасила те да јој је ово последња шанса да врати популарност. Ђогани каже да је због свега тога отишао у Немачку јер не може да гледа ћерку и то што она ради:
- Био сам јако потресен због свега и рекао сам себи да нећу више да пратим шта се одиграва у ријалитију, нарочито што мислим да је све део договора. Нећу да коментаришем моју ћерку, јер она је очигледно најбоље знала шта је чека када је ушла у кућу и дозволила себи све то. Знала је да тамо неће добити ону популарност коју жели, али је ипак нашла начин да добије пажњу која ће бити кратког даха. Само што она тога није свесна.

Ђоганијеви краљеви ријалити скандала

Гаги је и сам пре неколико година био део “Пинковог” ријалитија “Фарма” из којег је избачен јер је секиром напао певачицу Сашку Каран, којој је улетео у собу за изолацију и ударио је летвом. Он је тада привукао пажњу јавности и због свог начина комуникације који су сви окарактерисали као последицу дрогирања. Пре седам година Лунина мајка Анабела била је део ријалитија „ВИП Велики брат” где је пред камерама размењивала нежности са манекеном Младеном Радуловићем. Након мајке и оца, дошао је ред на Луну, која је главни актер актуелног ријалитија.
Луна, Слоба, Кија и Анабела завршили у шпанској серији. Те урнебесне снимке можете погледати ОВДЕ.
Извор: Пулс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Сусрет Анабеле и Луне у "Задрузи"
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА