Најновије

ДЕТАЉАН ЦЕНОВНИК: Сека Алексић је дала право мало богатство за порођај!

Сека је имала краљевски третман.

Сека Алексић (Фото: Јутјуб)

Певачица Сека Алексић планирала је да се породи у Бечу, али је беба изненадила њу и њеног супруга, Вељка Пиљкића, те је порођај обављен у једној приватној клиници на Новом Београду.
Будући да су Сека и њен изабраник дуго чекали на потомство и да су били и помало уплашени, порођај је обављен уз присуство супруга, а током тродневног боравка у клиници мајка ће имаће краљевски третман.
Све је ово, сасвим разумљиво, прилично коштало, а према писању медија порођај је Секу коштао око 4 хиљаде евра.

– Сека и Вељко су желели да она има најбољи третман током и после рођења сина. Чак су додатно платили да беба и она буду под константним надзором лекара - рекао је извор. Посебно велику суму Сека и Вељко морали су да издвоје за тродневни боравак на клиници, што је коштало 299.000 динара, а да би била сама у апартману платила је додатних 30.000 динара. Певачица је такође инсистирала да њен супруг, Вељко, буде уз њу, и у болници, и у порођајној сали, где је и пресекао пупчану врпцу. Платили су 12.000 динара да би он могао да буде да буде са њом у соби и још толико да би присуствовао порођају. Како је изгледао Станијин наступ у клубу погледајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА