Најновије

ВАЦИЋ ПОДНЕО КРИВИЧНУ ПРИЈАВУ: Мариника да одговара за лажне оптужбе! (ВИДЕО)

БЕОГРАД – Миша Вацић, политички активиста и једна од истакнутих фигура националистичког блока у Србији, гостовао је на ТВ Пинк у емисији Лава Пајкића „Контравизија“, а том приликом је Вацић открио да је поднео кривичну пријаву против народне посланице Нове странке, Маринике Тепић.

Миша Вацић (Фото: Јутјуб)

Кривична пријава је поднета, како каже Вацић, због њених лажних оптужби на његов рачун. Вацић истиче да никада није претио овој народној посланици. Подсећамо, недавно је ухапшен новинар Томо Ловрековић због метафоричних навода у својим текстовима које је Тепићка окарактерисала као претње, а затим и правним путем и јавно медијски тражила његово хапшење. Ево шта је све Вацић рекао о сукобу неколико политичких активиста и покрета са овом народном посланицом. Клип је премотан на део када Вацић говори о сукобима и кривичној пријави коју је поднео против ове народне посланице:

Народна посланица Народне странке је све прокоментарисала на Твитеру, називајући Вацићеву пријаву и његово гостовање на ТВ Пинк „хушкањем“: Након што је у интервјуу на Тв Пинк Александар Вучић прозвао писца Синишу Ковачевића, потпредседника Народне странке, Ковачевић му је жестоко узвратио на Твитеру, а више о томе сазнајте ОВДЕ. Извор: Комерсант

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА