Најновије

ЗВЕЗДА МУ ЈЕ БИЛА ЖИВОТ, УМРО ЈЕ НА УЛАЗУ МАРАКАНЕ: Детаљи трагедије навијача Звезде кога је издало срце на мечу са Келном

Црвена звезда је после 25 година дочекала пролеће у Европи, али њега није дочекао и један навијач са Маракане, кога је срце издало током утакмице против Келна.

Делије (Фото: Јутјуб)

Мушкарац из Старе Пазове стар око 60 година преминуо је након што му је позлило на стадиону. Упркос брзој реакцији лекара из клинике Анлаве, који су га превезли у Ургентни центар за три минута, он је преминуо у 22.10.
Њему је по речима доктора Слободана Ивановића, власника клинике Анлаве, позлило и пре утакмице испред стадиона. Лекари су му тада помогли и саветовали да не иде на утакмицу услед његовог стања и повишеног ризика због стреса.
Није их послушао, желео је да буде сведок стварања Звездине историје и њеног пласмана у европско пролеће после 25 година. Последњи пут када је то доживео имао је 35 година.
Нажалост, није дочекао да слави са осталим навијачима и вољеним клубом.
- На уласку у стадион је пао и наша екипа је човека од око 60 година саветовала да не иде на утакмицу. Није нас послушао, отишао је на запад, позлило му је. Наши анестезиолози су покушали да му помогну, дали смо му адреналин, за три минута смо га превезли у Ургентни центар, али је било касно. Преминуо је у 22.10. Највероватније се ради о срцу. Ово време је лоше за такве пацијенте, а и стрес је био велики - истакао је доктор Слободан Ивановић, власник клинике Анлаве.
Црвена звезда је голом Срнића обезбедила 2. место на табели групе Х и тако је обезбедила пролазак групе и нокаут фазу. Више о томе читајте ОВДЕ.
Наредног противника добиће после жреба, који је на програму у понедељак 11. децембра.
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Делија покушао да отме заставу навијачима Келна
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА