Најновије

СЕДМОРИЦА ЈЕ ЧЕРЕЧИЛИ: Српкиња проглашена за најбољу порно-глумицу због дуплих пенетрација (ФОТО/ ВИДЕО 18+)

Узимала је по два - в*гинално, ан*лно, орално!

Андриана Чечик (Фото: Принтскрин)

За америчку порно глумицу, Адријану Чечик, која је делимично српског порекла, прошла година била је врло берићетна, а то је постало сасвим јасно на недавно одржаној додели чувених АВН награда за делатнике у индустрији за одрасле.

Адријана је добила награду за свеукупна достигнућа (The Best Female Performer Of The Year), али то није било све. Мада важи за краљицу анала међу порно глумицама (била је номинована и у овој области), она је ипак однела награде за најбољу сцену оралног секса, због перформанса у филму Адријана Чечик: Ултимативна кучка (Adriana Chechik: The Ultimate Slut) и награду за најнеобузданију сцену секса  због учешћа у филму "Срећна забава са куглицама за кремасту гузу" ("Creamy Bottom Fun Ball Happy Time"). Учесницом Парова сладила се двојица, један је обрађивао, други гледао. Више о томе читајте ОВДЕ.

У видеу можете послушати Адријанину изјаву по пријему награде, у којој се она захвалила својим фановима и сарадницима који су је притискали да пуно ради:
Адријана очито арбајтује врло напорно и предано, а тренутно доживљава врхунце своје каријере. А што се тиче призњања за најбољу орал сцену, Адријана ју је зарадила у филму који је редитељ Џони Дарко и снимио да би истражио границе њене сексуалне издржљивости. Ево шта се наводи у опису остварења под насловом "Адријана Чечик: Ултимативна кучка", на сајту продукцијске куће "Evil Angel":
"Сасвим природна Адријана чучи међу седам моћних ерекција у оралном групњаку вредном дивљења. Типови скупљају пљувачку и лубриканте и левком јој сипају у гузу, а она касније попије сву ту текућину! У букаке климаксу, бела течност сасвим прекрива њено лепо лице. Глумци Тони Рибас, Мик Блу и Џон Стронг приређују јој дуплу пенетрацију и у вагину и анални отвор."

Сурово, нема шта - признања су без сумње заслужена.
А да је конкуренција била јака, можете се уверити у видеу у којем су приказане све кандидаткиње које су, уз Адријану биле номиноване за ласкаву титулу порно глимице године: Секси фотке Адријане Чечик погледајте у галерији:
Српску порно звезду која воли када боли у акцији можете погледати ОВДЕ.
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА