Најновије

ИСПОВЕСТ НАПАЉЕНИЦЕ: Не знам колико сам их примила, али сам се удала невина

Да је вагина сапун, ја бих је потрошила пре 10 година. Са 16 сам први пут спавала са мушкарцем и то 10 година старијим од мене.

Илустрација (Фото: beeg.com)

Ни тад нисам хтела да се зезам с клинцима, као ни сад. Уследиле су луде године у најбољем смислу те речи - мењала сам их као кондоме које су они користили. Понекад сам била толико напаљена, мало је фалило да одем у Мађарску и постанем порно глумица. Размишљала сам о томе. 
Али, нисам себична. Нема тог момка који неће изаћи из мог кревета са широким осмехом на лицу. Кад нешто волиш, дајеш све од себе и они то осећају.
Мој максимум везе, пре удаје, био је три недеље. Одмах скачем на следећег, па удри јово наново.  Е, кад сам напунила 28, схватила сам да је већ било време да се удајем. Али, живот на Балкану ме је научио да би сви волели да имају секс са оваквима као што сам ја, али да ожене девице. Богу хвала, нашла сам пре удаје и имућног типа, који ми је давао бланко кредитну картицу. Свучем ја 200 евра тамо, 200 евра овде, и намакнем 600. За шта? Па за уградњу химена, нормално.  Обавим ту интервенцију код пластичара, уђем чиста као суза у брачне воде и сад је мој мужић, угледан бизнисмен, најсрећнији на свету. Ја му рекла да сам се чувала за удају и он ми поверовао. Ма, нек се хвали по Београду како је нашао баш фину, иако сам мало старија. А ја и даље невина само у лакат...  Скандал на клиници!Како је доктор трљао пенис о лице пацијенткиње погледајте ОВДЕ.
Извор: expres.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА