Најновије

"НАПРЕДЊАЦИ ЋЕ БИТИ СРУШЕНИ": Ево шта је Вучић поручио на ово!

Хвала им на томе. Боље је бити обешен него било кога вешати само зато што је бољи од њега - овим речима, премијер и председнички кандидат Александар Вучић одговорио је на опасну претњу Јелене Маћић.

Александар Вучић (Фото: Синхуа)

Мачић отворено подржава Сашу Јанковића и учествује у његовој кампањи за председничке изборе, а на свом Твитер профилу написала је да ће након избора напредњаци бити срушени на улици и да је њихово само да бирају бандеру?! 
- Не плашим се тога да будем обешен, ако већ хоће да ме вешају, али бих се стидео да сам тако нешто изговорио. У црну земљу бих пропао да сам тако нешто изговорио. Или да је то неко од мојих присталица рекао за неког противкандидата или било ког грађанина, а да ја то нисам осудио... Али шта да радимо. То су, изгледа, ти угледни људи и то су ти дивни, велики људи. Ако су то они који би да вешају по Србији, морају да знају да Србија неће бити земља у којој ће они било кога да вешају - поручио је Вучић.

Подсетимо, Јанковићева симпатизерка Јелена Маћић је на свом Твитер налогу дословно написала:
- Покрашће изборе... Горе од Слобе. Багра је то. На улици има да их срушимо. Њихово је да бирају бандеру. Толико да учинимо можемо. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА