Најновије

ВУЧИЋ: Плакао сам после разговора са Столтенбергом

"После разговора са Јенсом Столтенбергом, генералним секретаром НАТО, готово да су ми пошле, ваљда сузе од радости, јер много година смо радили на томе да променимо слику о Србији, мало смо успевали, поправљали смо смо наш имиџ у свету", изјавио је предсенички кандидат СНС Александар Вучић на митингу у Јагодини, пред више хиљада грађана.

Вучић и Столтенберг (Фото: Синхуа)

- Данас сам доживео то да ми Столтенберг каже "Александре хвала што сте чували мир и стабилност, хвала за трпељивост и стрпљење. Хоћу да те обавестим да смо ми протв формитрања војске Косова и да смо упутили јасну поруку представницима албанске власти". То је победа наша, после много година, после много времена - рекао је Вучић.
- Није наша победа у томе што неко други неће моћи нешто да уради, наша победа је што коначно поштују то што је Србија умела да се бори за мир и стабилност. Ништа туђе никад нисмо желели, али и што своје нисмо хтели никоме да дамо. Победа је у томе што више Србија и наш народ нису више последња "парија", нису увек кривци и криви за све, што Србија постаје поштована у уважена у свету - набрајао је Вучић.
Лидер СПС Ивица Дачић истакао је да је Србији потребан лидер који неће нарушити братство и пријатељство са Русијом, Кином и другим земљама, али који је спреман да каже, да би Србија била јака, да ће тражити пријатељство међу онима који су нам до сада били противници.
- Присуствовао сам разговору са Столтенбергом у коме је Вучић рекао да то представља претњу стабилности региона, а одговор је био да ће Косово изгубити подршку НАТО уколико се одлучи на тај потез. То је велика дипломатска победа за Србију - рекао је Дачић.
Митинг у Јагодини окупио је готово све министре у Влади Србије, подршку Вучићу пружио је његов син Данило, а ритам митингу је давало пет трубачких оркестара и 17 фолклора са 370 чланова, који су скандирењем прекидали говорнике.
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА