Најновије

НОВЕ ПОБЕДЕ ХЕРОЈА ДЕИР ЕЗ ЗОРА: Пробој на два фронта! Терористи трпе тешке губитке! (ВИДЕО/МАПА)

Борци Сиријске арапске армије (САА) и Снага националне одбране (СНО) преузеле су контролу над базом Ал Фараџ јужно од војног аеродрома у Деир Ез Зору.

Деир Ез Зор (Фото: САА, Правда)

У жестоким борбама за базу Ал Фараџ, према наводима блискоисточних медија, владине снаге успеле су да елиминишу на десетине терориста Исламске државе. Терористи, уз свакодневно гранатирање цивилних циљева у Деир Ез Зору, пружају жесток отпор херојима сиријског далеког истока, о чему сведочи и овај снимак на ком је приказано дејство противоклопних ракета на борбено возило владиних снага, које је, како делује, овај пут прошло без већих оштећења: Истовремено, борци који се налазе у опкољеном делу града Деир Ез Зора, наставили су напредовање преко градског гробља стоји између две територије под контролом САА, на ком се већ месецима воде борбе за сваки педаљ.  У данашњим борбама на гробљу, елиминисано је 15 терориста ИД-а.
У акцијама сиријских снага на оба фронта Деир Ез Зора која су данас била активна учествовале су и руске и сиријске ваздухопловне снаге. Полетања су вршена са аеродрома Шејрат.

Блиски сусрет са руским ракетним бацачем пламена Буракино данас су имали џихадисти сиријске Ал Каиде. Погледајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА