Најновије

СИМО СПАСИЋ: Држава је донирала новац за обнову "српског зида плача" (ФОТО)

Председник Удружења породица киднапованих и убијених на Косову и Метохији Симо Спасић каже да је средства за обнову „српског зида плача“, кога су поцепали и погазили деомнстранти првог дана антирежимских протеста, донирала држава Србија. Спасић је овим прекинуо спекулације о томе ко је платио штампање нових церада са ликовима страдалих на Косову и Метохији.

Симо Спасић (Фото: Јутјуб)

– Након што су демонстранти уништили зид плача и поцепали фотографије убијених и отетих на Косову и Метохији новац за израду нових церада донирала је Канцеларија за Косово и Метохију Владе Србије. Надамо се да ће држава финансирати и изградњу споменика за сва убијене и нестале на Космету, а до тада ће зид плача стајати испред Скупштине Србије како би сећао на жртве УЧК и НАТО терора -објашњава Спасић.

Зид плача (Фото: Лола Ђорђевић) Спасић је овим пресекао све спекулације и расправе о томе ко је обновио „српски зид плача“.

Зид плача (Фото: Лола Ђорђевић) – Предходних дана појединци али и неке организације хвалиле су се да су платиле штампање нових церада aли једини који су дали новац у ту намену је Канцеларија за Косово и Метохију Владе Србије – каже Спасић. Извор: Оslobodjenje.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА