Најновије

ЈУЖНА ДАРАЈА ПРЕД ПАДОМ: Сиријска армија нема одговор на непрекидни налет џихадиста! (ФОТО/ВИДЕО)

Упркос целодневном засипању бомбама њихових положаја и јуначком отпору који пружају борци Сиријске арапске армије на малом простору са јужне стране реке која дели покрајинску престоницу Дарају на два дела, џихадисти сиријске Ал Каиде и тзв. "Слободне сиријске армије" (ССА) коју отворено подржавају САД и Турска, настављају са непрекидним налетима.

Дараја (Фото: ЈуТјуб)

Током данашњег дана џихадистичке снаге успеле су да заузму још један део градске четврти Мансија. У борбама у којима је територијални губитак владиних снага у градској четврти достигао 80%, настрадало је најмање 11 сиријских војника. Офанзива на Мансију трајве већ три недеље, током којих су, иако суочени са невероватним бројем налета сиријске и руске авијације и артиљеријско-ракетних јединица, уз жесток отпор прекаљених бораца јужног фронта, џихадисти вршили масовне нападе свакога дана, у континуитету користећи се самоубилачким одредима. Џихадистичко медијско крило објавило је фотографије бомбардовања овог дела Дараје:


САА је објавила снимке који приказују жесток отпор који пружају регуларне војне снаге у Дараји: На северу сиријске покрајине Хаме, ситуација на фронту се одвија у корист Сиријске армије. Више о новим успесима Тигрових снага, погледајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА