Најновије

Фармер потегао пушку на своју жену и сина: Шта је заправо истина?!

Трилер "Суша" ће вам до последње странице, држати пажњу! Ово је роман у којем догађаји нису предвидиви и роман у коме је све могуће.

Књига "Суша" (Фото: Вулкан)

Напољу је још увек висио опран веш, пресушен као барут и укрућен од врелог сунца. На каменој стази до куће лежао је одбачен дечји тротинет. На целој фарми, у пречнику од километра, куцало је само једно људско срце.
Усред најгоре суше која је задесила руралне пределе Аустралије, полиција на имању Хадлерових затиче стравичан призор: све указује на то да је фармер потегао пушку на своју жену и сина, а потом усмртио и себе. Само је девојчица преживела ову породичну трагедију, а она је сувише мала да исприча шта се догодило.

Федерални агент Арон Фолк враћа се у свој родни град први пут након неколико деценија одсуства само како би одао последњу почаст свом најбољем пријатељу Луку и његовој породици. Пре двадесет година, Фолк је био осумњичен за убиство једне девојке, али му је Лук дао чврст алиби и сачувао га од затвора. 
Ипак, дуга сенка неповерења шири се над градом који га још увек мрзи и криви за тај злочин. Сада је Лук мртав, али са њим у гроб није отишла и ова тајна, јер још неко зна да су њих двојица лагали...
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА