Најновије

ПРОЦУРЕЛЕ ИНФОРМАЦИЈЕ: Трампов зет био у контакту са Русима?!

Зет америчког председника Доналда Трампа и његов близак саветник Џеред Кушнер имао је најмање три неоткривена контакта са руским амбасадором у САД.

Доналд Трамп (Фото: Јутјуб)

То се догађало за време и након председничке кампање 2016. године, саопштило је седам тренутних и бивших америчких званичника.
У те контакте спадају и два телефонска позива обављена између априла и новембра прошле године, преноси Ројтерс наводећи да се почетком године Кушнер нашао у фокусу истраге ФБИ у вези тога да ли је било "дослуха" између Трампове кампање и Кремља. 
Како се наводи, нове информације о два позива, као и други детаљи које је Ројтерс открио, расветлио је када и зашто је Кушнер привукао пажњу ФБИ и показале да су контакти са руским амбасадором Сергејом Кисљаком били опсежнији него што је Бела кућа објавила. 
Лист Вашингтон пост први је писао о учешћу Кушнера у тим контактима са Русима, а како се утврдило, забележено је најмање 18 неоткривених позива и мејлова између Трампових сарадника и особа повезаних са Кремљом седам месеци пре председничких избора, укључујући и шест позива са Кисљаком. 
Кушнеров адвокат казао је да је он спреман да разговара са савезним истражитељима, преноси АП. 
- ФБИ покушава да буде темељан у својој истрази. Ако је јавно објављено да се Кушнер састао са Русима, а истрага се односи на састанке администрације са Русима, ок, онда вероватно желе да разговарају са свима - рекао је Кушнеров адвокат. Прочитајте ОВДЕ шта је експерт за говор тела рекао о Трамповом понашању према црногорском премијеру. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте како је Трамп одгурнуо црногорског премијера:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА