Најновије

ПРОЦЕС ЈЕ ПОКРЕНУТ И ВИШЕ СЕ НЕ МОЖЕ ЗАУСТАВИТИ: Распад Украјине за неколико месеци је неизбежан!

Председник Доњецке Народне Републике Александар Захарченко, оценио је да ће Украјина, у садашњем стању, постојати још само неколико месеци.

Украјинци (Фото: public)

Захарченко је указао да је Украјина за последња два месеца "изгубила све што се још некако могло поправити".
- Украјина је већ прошла тачку после које нема повратка. Кренули су процеси који се више не могу зауставити, нагласио је лидер ДНР-а. Захарченко је појаснио овакву тврдњу примерима који се тичу делова Донбаса који су још увек под окупацијом Кијева. - Од шест великих топлана - пет више не ради. Масовно се затварају предузећа. Маријупољ пола године неће имати топлу воду, а деценијама је имао централизовано снабдевање. Средња класа готово више и да не постоји. Почела су масовна отпуштања са посла. Украјинска железница ће отпустити најмање 14.000 људи, навео је Захарченко.
Он је додао да Кијев никоме неће плаћати никакве отпремнине нити заостале плате и обећао да ће ДНР, колико год буде могла, помоћи становницима Донбаса који живе ван тренутне територије Доњецке Републике. Раније данас изведен је још један покушај атентата на лидера ДНР-а. Више о томе сазнајте ОВДЕ. Извор: fakti.org, Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА