Најновије

УДАРНА ПЕСНИЦА: Велика група сиријских тенкова стигла на јужни фронт и одмах кренула у пробој! (ВИДЕО/МАПА)

Сиријска арапска армија објавила је снимак операција тенковске јединице која је управо допремљена на фронт у погранична подручја Сиријске пустиње.

Сиријски тенкови у Сиријској пустињи (Илустрација: Правда)

Група од двадесетак тенкова Сиријске арапске армије допремљена је на јужни фронт и одмах кренула у жесток обрачун са џихадистичким групама које подржава Пентагон. Сиријска армија и њени савезници, а на овом делу фронта то су углавном припадници Хезболаха, тако су започели пробој кроз област Ал Даква и Бир Касаб, не би ли стигли до резервата Зулуф и потисли "побуњенике" из читавог подручја покрајина Сувејде и западног дела југа покрајине Дамаск.

Присуство проамеричких "побуњеника" у овом подручју Дамаск оправдано сматра реалном претњом по безбедност престонице, па је њихово избацивање постављено као приоритет оружаних снага те земље. Погледајте снимак сиријских тенкова у данашњој акцији у Сиријској пустињи: Током јучерашњег дана САА је, уз помоћ руске авијације, успела да одбије жесток удар америчких џихадиста у подручју Заза, о чему више можете да прочитате ОВДЕ. Извор Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА