Најновије

МАЛАГУРСКИ РАЗМОНТИРАО СИ-ЕН-ЕН: "Али кад истина неким чудом процури на Си-Ен-Ену, деси се ово" (ВИДЕО)

Многи су напали Трампа када је Си-Ен-Ен прогласио лажним вестима, али да ли је говорио истину?

Малагурски (Фото: Јутјуб принтскрин)

„Желим сада гледаоцима да покажем предивну сцену: ово су мајке, муслиманке. Овај малишан је понео транспарент у знак почасти, ’Херојима Лондона‘. Овде има цвећа на улици“, гласио је извештај Си-Ен-Ена поводом терористичких напада почетком јуна.
Дирљива сцена, нема шта. Спонтано се окупили људи да изразе своје мишљење. Али један човек је снимио шта се десило пре овог укључења и ако погледате снимак пажљиво, видите да водитељка Си-Ен-Ена заправо доводи ове људе у кадар, показује им где треба да стану и тек онда приказује изрежирану сцену. Наравно, ми у Србији већ смо навикли на овакве ствари. Рецимо, кад је 2008. године ухапшен Радован Караџић, Си-Ен-Ен је приказао сцене протеста у Београду.
И ништа ту не би било спорно да Си-Ен-Ен није приказао, заправо, сцене са протеста из Будимпеште 2006. године и представио их као сцене из Београда. Ако боље погледате, могу да се виде мађарске заставе. Али кад истина неким чудом процури на Си-Ен-Ен, гледају да је што брже укину, као што је био случај са конгресменом Колинсом кад је почео да критикује Хилари Клинтон.
„Два лица Хилари Клинтон избијају. Чињеница да у Викиликсу видимо да говори једно…“, у том тренутку Си-Ен-Ен прекида изјаву конгресмена, а водитељ се извињава, говорећи да је „очигледно дошло до прекида везе“ и да ће пробати опет да га укључе.
Да, види се да је водитељ Си-Ен-Ена баш потресен што је прекинут сигнал. А оптужбе да гуше истините и пласирају лажне вести стижу на рачун Си-Ен-Ена још одавно.
Тако су у Си-Ен-Ену стекли искуство да чим чују израз „лажне вести“, искључују микрофон.
„Не знам, можда је гледао ’лажне вести Си-Ен-Ена‘. Шта мислиш?“, упитао је амерички сенатор из Вермонта Берни Сандерс водитељку вести када су су исекли микрофон, а он се само шалио за „лажне вести“! Наводно су пробали да га врате у програм, али…

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА