Најновије

"Не давати вештачко дисање миту о Сребреници"

- Прошлогодишњом победом Младена Грујичића на изборима у Сребреници започета је демонтажа мита о Сребреници. Некако се потрефило да је та победа била увертира у пораз Хилари Клинтон која је заједно са својим мужем и била један од главних креатора холивудске представе о дешавању у Сребреници током грађанског рата у БиХ - сапштава Народни слободарски покрет.

Улаз у Поточаре (Фото: Јутјуб)

Из НСП саопштавају да из тог разлога свим снагама треба помоћи Младену Грујичићу да избалансираном политиком на локалу, лагано поништи наслаге готово четврт века кампање. - Ни на који начин екстремним захтевима и приступима не треба давати вештачко дисање миту о Сребреници. Наравно, увек треба сведочити истину о томе да је 11.07.1995. Сребреница ослобођена од радикалних исламиста који су у том граду и околини направили нешто што је практично била претеча данашњем ИСИС-у. Такође, не смемо избећи и да се као народ суочимо са чињеницом да је том приликом почињен и ратни злочин од стране одређених паравојних формација, али и појединаца из војске РС - кажу у НСП.

Mирослав Паровић, лидер НСП (Фото: Јутјуб) Они поручују да су Срби као народ велики јер смо увек бранили правду, али и били спремни да признамо када начинимо грешке. - Као јунаци смо бранили себе од других, а при томе не заборављајући да је чојство бранити и друге од себе. Баш због тога не смемо себи дозволити да будемо као други који никада нису спремни да се преиспитају и да признају и сопствене грешке - кажу у НСП. Брутални текст Небојше Јеврижа "Извињења Сребреници" прочитајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вучић преплашено бежи из Поточара.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА