Најновије

Рама одушевљен Вучићевим порукама: "Шеровао" Вучићев текст и позвао Србију да призна Косово (ВИДЕО)

Албански премијер Еди Рама објавио је на својој страници на Фејсбуку текст председника Србије Александра Вучића о Косову, који је назвао "причом дана", поздравивши пут ка побољшању односа између Албанаца и Срба, преноси данас косовски лист "Газета Метро".

Рама и Вучић (Фото: Синхуа)

Рама је истакао да ће обострани напори у дијалогу довести до даљег опуштања у тим односима ради, како је навео, "деце наша два народа и одговорности за будућност у миру и добробити наша два народа", наводи приштински лист. Осим тога, Рама је позвао Србију да призна независност Косова, рекавши да ће то допринети стабилизацији балканског региона. Како каже, српско признање Косова било би "јасно решење на путу из мрачног тунела ка светлости".
"Још је дуг пут до изласка из тунела тешке историје крвавих окрутности, као што је она на Балкану, где кораке ка решењу, који су били учињени током протеклих година, ни највећи оптимисти раније не би могли да замисле", написао је Рама. Tврдње Емила Влајкија о напредњачкој издаји Космета погледајте ОВДЕ. Извор: Vesti-online.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА