Најновије

ДВЕРИ ТВРДЕ: Напредњаци преко "Ер Србије"...

Зар је ико у Србији од Синише Малог очекивао да ће да стане у заштиту радника, а не у заштиту профита? Јасно је да су продаја стратешких ресурса, испумпавање пара из субвенција и државних предузећа и општепозната нестручност једини резултат напредњака у целој Србији, па и у Ер-Србији.

Бошко Обрадовић (Фото: Двери)

Најновије вести о масовном одласку и отпуштању радника из Ер-Србије нас није изненадила. Само је било питање кад ће и ова напредњачка кула од карта да се сруши. А само са колико је Вучић жара обмањивао јавност о Ер-Србији и Етихаду, о летовима за Њујорк... Јасно је свима било да је и Ер-Србија губиташ, као што је био и ЈАТ.
Синиша Мали, градоначелник Београда и председник надзорног одбора компаније, иако је Ер-Србија у већинском власништву државе, ставља се на страну профита, а не заштите радника. Разлог томе је што су и Мали и његове страначке колеге свој посао одрадили, паре су испумпане, а губитак ће морати да поднесу радници. Овакве (анти)државнике као напредњаке Србија никад није имала.
Двери већ дуже времена указују да су недомаћинско пословање, бахато управљање државним ресурсима и незаустављиво страначко запошљавање главни узрок пропадања стратешких државних предузећа, која би по својој позицији би требало да буду и профитабилна и корисна по државу, а услуга врхунска, док би радници требало да буду пример професионализма и задовољства и својим радом и личним примањима. 
Са овом гарнитуром политачара на власти и под економско-финансијским диктатом ММФ-а и Светске банке Србија може само да очекује даљу пропаст. Погледајте ОВДЕ како је Вучић коментарисао немачке изборе. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако је Бошко Обрадовић критиковао експозе Ане Брнабић:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА