Најновије

НЕСУГЛАСИЦЕ ПОСТОЈЕ: Тајни састанак четири лидера опозиције

Четворица опозиционих лидера - Саша Јанковић, Драган Шутановац, Борис Тадић и Вук Јеремић - тајно су се састали у уторак, пише "Блиц".

Јеремић и Јанковић (Фото: Медија центар Београд)

Како наводе, тема састанка је био заједнички наступ на београдским изборима.
"Већ дуго постоји идеја да се опозиција уједини, ово је први састанак на којем су била сва четворица. Сели су и разговарали о могућностма. Било је речи о томе да сви изађу заједно, али ништа конкретно није договорено", наводи неименовани саговорник београдског листа.
Како је исти извор рекао, план је да се четворица опозиционих лидера виде у другој половини августа и тада договоре више. 
"Блиц" наводи да је састанак у уторак био први након скоро месец и по дана, иако је, како напомиње, током претходних недеља било речи о томе да је опозиција близу договора о заједничком наступу. 
Како "Блиц" пише, Шутановац и Тадић су се састали и дан раније, али ни на том састанку није било конкретних решења, већ су уопштено причали о сарадњи. 
"То све делује лепо оствариво када необавезно ћаскају, али несугласице настају када се дође до конкретних ствари, попут распореда кандидата на одборничкој листи или код носиоца листе, који би највероватније требало да буде кандидат за градоначелника", каже саговорник београдског листа. 
Демократе су, сазнаје "Блиц", против тога да Јеремић буде на листи, али је Јанковић тај који на томе инсистира, те је, како наводи неименовани извор листа, Јанковић тражио да састанку присуствује и Јеремић, иако првобитни договор није био такав. Наша војска опет вежба и са НАТО и са Русијом, али да ли ће моћи тако у недоглед прочитајте ОВДЕ.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Борис Тадић - "Вучић отворено лаже и нико га не пита зашто лаже"
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА