Најновије

НЕ ОДУСТАЈЕ: Он је српски Трамп и жели да постане премијер!

Бизнисмен Богољуб Карић изјавио је да има амбиције да буде премијер, али да о тим својим амбицијама није разговарао са председником Србије Александром Вучићем.

Ко је српски Трамп? (Фото: parlament.gov.rs)

"Моје су амбиције да будем премијер. И радићу на томе да будем", рекао је Карић за данашњи "Блиц". Он је, ипак, додао да не планира да на тој функцији замени Ану Брнабић. "Стрпљив сам, за мене има времена", сматра Карић.
Упитан да ли је те амбиције и планове поделио са Вучићем, рекао је да није, нити га је, као је нагласио, Вучић питао, нити има разлога да му то прича. "Он је презаузет човек, води Србију", рекао је Карић. 
Осврнуо се и на београдске изборе наводећи да, уколико буде позван, његов Покрет снага Србије бити са СНС, на чијој је листи, али тврди да постоје људи који говоре да је ПСС велика сметња СНС и да им мале партије праве огромну штету. 
"Мислим да греше. Зато смо спремни да сами изађемо на изборе. Никад нисмо тражили функције на власти, интересује нас да дамо допринос развоју Београда. Можемо од Београда да направимо економско чудо! Ево, гарантујемо чцетири мијарде евра инвестиције за четири године", рекао је Карић. 
Додао је да, међутим, "апсолутно није заинтересован" за место градоначелника и да ће ПС С имати кандидата, као и остале партије на листи, али да ће СНС имати крајњу реч. 
На питање хоће ли отворити телевизију, Карић је рекао да телевизија већ иде као "БК носталгија" и да чекају да добију од РРА националну фракфенцију, али тврди да одређени представници западних земаља замерају што БК ТВ има везе са Русијом, те да га не би зачудило да им не дозволе да је отворе. Како је претходно рекао за Н1, није у свађи с Вучићем због ПКБ, додавши да то предузеће не жели да купи ван правила тржишне утакмице. 
Карић признаје да је заинтересован за ПКБ, али да није водио разговоре о томе ни са ким из власти. "Што бих био љут на Вучића, нисам чуо, не знам што се наљутио. Он или ја? Ко сам ја да се љутим на председника Вучића, ко? Градјанин Србије Богољуб Карић са добрим намерама да се љути на шефа државе? Па ја сам последњи цовек који сме да помисли да се љути на председника, а не да се стварно љути. То је незамисливо", каже Карић за Н1. 
Како каже, част му је да се види са Вучићем, али нема такве прилике. На питање да ли је то због тендера за ПКБ, како су помињали медији, Карић одговара да то нема "никакве везе". 
"То су дечје приче. Ја сам озбиљан човек, имам 63 године, ја сам српски Трамп, па нисам ја дете са улице па да купим фабрику за три долара, или да желим да ми власт поклони нешто. Нисам ја из такве породице. Ја нисам ништа приватизовао у овој земљи, све смо из темеља направили сами своје", рекао је Карић. Погледајте ОВДЕ како су претили Жељку Митровићу. Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако изгледа Карићева вила у Москви:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА