Најновије

УКРАЈИНЦИ ПОБЕГЛИ ГЛАВОМ БЕЗ ОБЗИРА: Неочекиван улов Сиријске армије у Деир Ез Зору! (ВИДЕО)

Сиријска армија наставља операције чишћења Деир Ез Зора са обе стране Еуфрата, а том приликом долази и до невероватних открића на положајима које су до тада држали терористи свих боја прикључени Исламској држави.

Украјинци беже од Руса и у Сирији (Фото: ЈуТјуб)

Током чишћења Кушама, најистуренијег места које је САА заузела на источној обали Еуфрата, сиријски војници ушли су у кућу из које терористи нису стигли да понесу чак ни цигарете или телефоне. Кућу пуну ручног наоружања, очигледно су, до доласка Сиријске армије држали украјински добровољци у редовима "Калифата", који су иза себе оставили украјинску заставу, украјинске новине, цигарете... Ово откриће, још једном показује да већина агресорских идеологија на свету поседује заједничко извориште, које најекстремније појединце лако пребацује са једног на друго отворено жариште. У украјини гори највеће складиште артиљеријске муниције у тој земљи. Призоре спектакуларног ватромета који већ два дана не успева да заустави више од 1.200 људи, погледајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Где су украјински екстремисти, ту је и америчко наоружање. Погледајте колекцију америчког оружја заплењеног од терориста Исламске државе:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА