Најновије

Вучић спасава и Вулина и Малог

Станови државних функционера, министра одбране Александра Вулина и београдског градоначелника Синише Малог који су се нашли под лупом јавности, били су једна од тема којом се председник Србије Александар Вучић бавио гостујући на Радио телевизији Србије.

Вучић (Фото: Медија центар Београд)

Бранећи здушно министра војног који тврди да је стан купио позајмицом од 205.000 евра од женине тетке из Канаде, шеф државе је изразио и жаљење што није исто урадио у случају Малог, коме је, каже, приписано да је имао 24 стана на бугарском приморју.
- Вулин није ништа украо од када је на власти - казао је помало немушто, наметнувши питање да ли јесте пре тога?
Навео је да је министар тај стан "добио" у јуну 2012. што је унело нову забуну, јер је Вулин упорно говорио о зајму и признао да га је уносио у Србију, у ратама од по 9.000 евра.
- Тада није био на власти и није преузео ни функцију директора Канцеларије за КиМ, што је постао тек августа 2012. То се није догодило, и то није његово од када је на власти - бранио је Вучић Вулина, напоменивши да нема ништа против да се испита Вулинов случај.
После ове срчане одбране уследило је кајање председника поводом случаја градоначелника Београда.
- Жао ми је што нисам јаче бранио Синишу Малог, већ сам се повукао под невиђеним притисцима - казао је Вучић, који је у мају најавио да ће током лета Мали отићи из прве градске фотеље, што се до данас није десило.
Похвалио је Малог речима да Београд никада није било лепши и уређенији.
Вучић је, после пет година власти које су прошле без његових телевизијских сучељавања са политичким лидерима, одговорио да је спреман за "ТВ дуел са пет лидера опозиције одједном".
- Све ћу их победити. Може и на јавном сервису да се то организује, да доведу петорицу опозиционих лидера које изаберу и све ћу их победити, као што сам њих десет победио на изборима - навео је поставивши као услове да неће да разговара са ванпарламентарним партијама и да тражи онолико времена колико буду имали опозиционари.

Све и свја

- Централна фигура информативе у медијима је председник Србије Александар Вучић - речено је на представљању анализе медијских садржаја Бироа за друштвена истраживања, уз закључак да то говори о медијском урушавању свих институција. Истраживач Зоран Гавриловић рекао је да се Вучић у информативним емисијама појављује као председник Републике, као врховни командант Војске и као лидер СНС-а.
- Не сме се заборавити феномен ТВ Пинк, која је у функцији Вучића и посвећује му трећину времена централних информативних емисија, док опозиције или нема или је негативно представљена - казао је он.
Расту шансе за успех српске тужбе против НАТО! Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Вести

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Стручњаци за сигурност: Вучић крши закон
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА