Најновије

ФИЛМСКА ПОТЕРА ЗА ШИПТАРИМА НА ЈАДРАНУ: Погледајте шта им је италијанска полиција запленила (ФОТО/ВИДЕО)

Италијанска полиција је у претходна два дана запленила 2,1 тону марихуане на бродовима који су из Албаније пловили Јадраном и ухапсила 52 особе, јавили су италијански медији.

Потера на Јадрану (Фото: Јутјуб)

Тиме је укупна количина те дроге заплењена у протеклих годину дана достигла 36 тона. Истовремено, албанска полиција запленила је двадесетак тона марихуане.
Италијанска полиција је, у првој акцији непосредно после Нове године, зауставила глисер на путу из Албаније ка Италији и у 76 пакета открила 1,6 тона марихуане у вредности око 17 милиона евра.
У акцији су ухапшена тројица Албанаца, који су, осим дроге, носили и "калашњиков". Италијанска полиција је у недељу увече запленила још око 600 килограма дроге када је на путу ка Италији зауставила гумени чамац у којем се налазило више од 40 пакета марихуане.
Вредност дроге процењена је на шест милиона евра. У обе акције учествовала је албанска полиција, која је у претходних годину дана запленила двадесетак тона марихуане. А шта је шокирало Србију за Нову годину, погледајте ОВДЕ.
Извор: СРНА

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА