Најновије

ХАБИБ ПРЕТИ! Поставио ултиматум! У супротном, десиће се... (ВИДЕО)

Руски борац и његов тим су анализирали Мек Грегора и његов тим након доста очекиваног меча између двојице спортиста који су завршили победом Хабиба. Обојица су сада под истрагом Невада Стејт Атлетик Комишна (НСАК) због инцидента.

Хабиб Нурмагомедов (Фото: Јутјуб)

Руски спортиста, такмичар у борилачким вештинама и УФ шампион у лакој категорији прети да ће напустити УФШ тако што ће отказати предстојећу борбу између његовог пријатеља Зубаире Тукхугова и Артема Лобова и да организација која размишља о прекиду Тукхуговог уговора. Он је објавио УФШ-у на свом Инстаграм профилу.

Он је такође подсетио да УФШ није наложио санкције Мек Грегору и његовим пријатељима због напада на аутобус пун бораца УФШ-а у априлу 2018. године, упркос чињеници да је неколико путника рањено у том инциденту.

Хабиб је такође опоменуо УФШ због одбијања да му плате за меч са Мек Грегором. Додао је да организација може задржати његову плату јер се "борио за част". Раније је главни председник УФШ-а Дана Вајт упозорила да би споразуми бораца (са организацијом) који су учествовали у тучи могао бити прекинут.

НСАК тренутно разматра акције и Нурмагомедова и Мек Грегора, као и њихових тимова, како би одредили које санкције ће им бити наметнуте након борбе. Вајт је предложила да НСАК може санкционисати Хабиба 4 до 6 месеци и издати новчану казну од 250.000 долара.

Погледајте ОВДЕ шта је Путин поручио Хабибу током сусрета у граду Уљановску.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте нови видео снимак како Хабиб искаче из ринга и скаче право на Мек Грегоровог саветника из тима

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА