Најновије

НЛО? Мистериозни објекат пронађен у водама надомак Јужне Каролине? (ФОТО)

У водама Атлантског океана код Јужне Каролине појавио се мистериозни објекат који је одмах покренуо разне теорије корисника интернета. Многи су посумњали да је реч о ванземаљском објекту…

Илустрација (Фото Pixabay. com)

Непрофитна организација за заштиту делфина Lowcountry Marine Mammal Network прва је спазила мистериозни објекат који су таласи донели до обале у Сибрук Ајланду, а потом објавила фотографију на Фејсбуку. 

Објекат је огроман, цилиндричан, виши од жене која стоји у близини. Изгледа као да је направљен од бетона, али организација је званично саопштила да није реч о тврдом материјалу. 

"Када га додирнете, схватите да је мекан као пена", казали су, додајући да је "веома брзо уклоњен са локације по наредби званичника града". 

Организација је замолила да помогну сви да се идентификује мистериозни објекат, а на хиљаде људи је изразило сумњу да је реч о свемирском броду или о муницији за одлагање отпада. 

И док су многи теоретичари завере почели да шире теорије да је реч о ванземаљском објекту, неки истичу да је реч о меканијем материјалу и могуће је да је заправо то колут за спасавање који је ураган Флоренс оштетио.

Снимак троугластих летелица за штитом изнад Мексико Ситија шокирао уфологе!Погледајте ОВДЕ снимак.

Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Министарство одбране САД објавило два видеа о НЛО.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА