Најновије

АЛБАНЦИ У ЖЕШЋЕМ ХАОСУ! РАСПАД СИСТЕМА У ЛАЖНОЈ ДРЖАВИ КОСОВО! Хашим Тачи остао без свог најбољег америчког савезника!

Дејвид Филипс који је био спољнополитички саветник председника лажне државе Косово Хашима Тачија поднео је оставку на ту функцију наводећи да не жели да буде део предложеног плана за поделу Косова, пише данас "Коха диторе"

Хашим Тачи (Фото: Јутјуб)

Филипс, иначе директор Програма за изградњу мира и права Института за студије људских права америцког Универзитета Колумбија, написао је, како се наводи, у образложењу оставке, да је "радио за косовску независност 30 година".

Објашњава да је прихватио да ради за косовску владу као саветник за дијалог Београда и Приштине, јер је веровао да може да се постигне договор који ће између осталог повећати притисак међународне заједнице на Србију да призна Косово "у оквиру садашњих граница".

- Неки људи у косовским институцијама иду другим путем. Пристају на корекцију граница дајући територију Србији. Мислим да је подела или корекција граница лош договор који неће нормализовати односе између Србије и Косова - навео је он. Он упозорава и да би корекција граница била потенцијално опасна и да би могла да доведе до насиља.

Погледајте ОВДЕ зашто су Срби похрлили баш на пилетину током отварања “Лидла”.

Извор: Танјуг
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте долазак Хашима Тачија на језеро Газиводе на северу Косова

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА