Најновије

Слободари посетили Космет и општине уз административну линију (ФОТО)

Чланови руководства Народног слободарског покрета завршили су тродневну мисију посете Косову и Метохији и општинама уз административну линију.

Слободари на Космету (Фото: Јутјуб)

Током мисије која је симболично стартовала из Манастира Жича, Слободари су обишли Косовску Митровицу, Газиместан, Грачаницу, Прешево, Бујановац, Врање и Медвеђу.

(Фото: Слободари)

У сви местима грађанима је изложена главна идеја кампање „Договор, не подела!“ о томе да је Србији преко потребан унутрашњи договор о кључним националним питањима од којих је статус Космета свакако најважнији.

(Фото: Слободари)

Мирослав Паровић је приликом посете заинтересованим грађанима истицао како наши непријатељи раде на нашој неслози и потенцирају поделе и да због тога треба урадити оно што они не очекују, а то је унутрашњи договор. Он је такође изнео и став Слободара о томе да је за Србију једино могуће да поштује Резолуцију 1244 и сопствени Устав, те да се унутар та два документа може наћи одрживо решење по коме ће се извршити институционално раздвајање Срба и Албанаца, а потом да се Албанцима да најшира могућа аутономија унутар Републике Србије. 

(Фото: Слободари)

„Уверени смо да се за овакво решење уз снажну дипломатску офанзиву може наћи консензус доминантних светских сила, јер истини за вољу треба рећи да било које решење за које не буде постојао консензус неће бити одрживо и биће рачун без крчмара.“, закључио је Паровић.

Прочитајте ОВДЕ ко је изјавио да Беџет Пацоли плаћа терористе на Косову.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Слободари су недавно били и у Чачку.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА