Најновије

Ватерполисти и џудисти Црвене Звезде добили нову спортску опрему - Macron (ФОТО)

Потписивањем уговора у Прес центру СД Црвена звезда озваничена је сарадња између клубова Црвене звезде и произвођача опреме "Macron", као и "Елит академије".

Црвена Звезда (Фото: sd-crvenazvezda. net)

Спортско друштво, Ватерполо клуб и Џудо клуб Црвена звезда потписали су спонзорске уговоре са дистрибутерима спортске опреме “Macron”, као и “Елит академије”. Ватерполисти и џудисти Црвене Звезде у наредном периоду носиће спортску опрему “Macron” која је већ званична опрема и Звездиних фудбалера.

- Могу да вам кажем да сам данас веома поносан. Од када је “Macron” постао званична опрема наших фудбалера, ФК Црвена звезда бележи велике успехе и оно о чему су сви звездаши маштали – ушли смо у Лигу шампиона. Ушли смо у другу димензију спорта коју звездаши дуго година нису имали прилике да виде – рекао је Игор Милојевић, генерални секретар СД Црвена звезда и директор Ватерполо клуба.

– Поздравио бих своје пријатеље Јелену и Мишу који су својим личним залагањем допринели и помогли да Спортско друштво Црвена звезда у будућности има једну прагматичну и делотворну улогу, а то је могућност добијања спонзорских уговора везано за спортску опрему. У данашње време је јако тешко мањим спортовима да дођу до неких спонзора који ће спортистима омогућити да се такмиче у квалитетној и врхунској опреми каква је “Macron”. Ми најбоље знамо и веома нам је битно да комплетан клуб, од сениора до оних најмлађих такмичара буду једнобразно обучени и у квалитетној опреми. То је оно што даје имиџ екипи и тако би требало да буде по реномеу и имену Црвене звезде, да радимо са најбољима – изјавио је Милојевић, који је додао да се нада да ће се у будућности сарадња проширити и на остале клубове из породице СД Црвена звезда.

– “Елит академија” је искорак у будућности СД Црвена звезда. Ми желимо да радимо на унапређењу својих унутрашњих кадрова, од такмичара, тренера, руководиоца нашег спортског друштва да можемо да парирамо у будућности која неминовно, брзо и озбиљно куца на наша врата. Нови технолошки процеси су већ у спорту, а не само у индустрији, и ми морамо да пратимо корак, да се образујемо, на свакодневном нивоу да долазимо до нових сазнања и до нових техничких опремљености коај ће нам дати предност у будућности. Надам се да ће СД Црвена звезда бити елитни предводник спортског естаблишмента у будућности и да ћемо на један добар начин да усавршимо наше кадрове, а онда да дођемо до жељених циљева, а то је самостална инфраструктура и бољи квалитетнији услови за обављање наше основне делатности, а то је прављење врхунских спортиста и врхунских резултата – истакао је Милојевић.

Генерални секретар Џудо клуба Црвена звезда Владан Гачић захвалио се свима који су учествовали на успостављању ове сарадње.

– Веома сам поносан што сам члан овако једне велике породице као што је Црвена звезда. Иако смо “мали спорт”, како нас представљају, правимо велике резултате уз помоћ ових дивних људи. Надамо се да ћемо правити још боље спортске резултате и већ до краја године очекује нас Европско клупско првенство где циљамо највиши пласман – истакао је Гачић.

Директор Ватерполо клуба Црвена звезда Игор Милојевић напоменуо је да ће ватерполисти Црвене Звезде већ у петак против Младости промовисати своју нову опрему “Macron”.

– Ватерполисти Црвене звезде своју сезону почињу у петак у Загребу против Младости и већ тада ћемо бити у опреми “Macron”, а следеће недеље почињемо и такмичење у Лиги шампиона, против једне од најбољих екипа Про Реко, где ће наши спортисти имати велику шансу да се доказују и да у будућности постану стуб ватерпола у Србији – закључио је Милојевић.

Хабиб прети. Погледајте ОВДЕ шта је рекао да ће урадити.

Извор: sd-crvenazvezda. net

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Такмичење младих џудиста у хали Пионир

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА