Најновије

Бошко Обрадовић јасно поручио: Двери не позивају на вешање, последњи су то радили немачки окупатори!

На КЗН у Чачку, председник Двери је говорио о предстојећим изборима у Лучанима и плану власти да распише изборе и у другим општинама, али се дотакао и изјаве посланика Срђана Нога од које се оградио и истакао да политика Двери није позивање на насиље и вешања.

Бошко Обрадовић, "Двери" (Фото: Јутјуб)

Говорећи о предстојећим изборима у општини Лучани на конференцији за медије у Чачку, председник Двери Бошко Обрадовић је истакао да постоје информације да ће власт вештачки и мимо закона расписати локалне изборе у још неколико средина у Србији, јер није задовољна својим шансама у Драгачеву. Помињу се Кладово, Кула и Дољевац као места у којима ће власт вештачки и противзаконито одржати ванредне локалне изборе у исти дан кад и у Лучанима, јер у овим срединама нема локалних медија и нигде не може да се чује глас опозиције, што значи да нема услова за регуларне изборе. 

- И они су свесни да је Савез за Србију постао друга политичка снага у земљи и да први пут излази на изборе управо у Лучанима – рекао је он и додао да грађани већ позитивно реагују на активности Савеза у Драгачеву. 

Овим поводом Обрадовић се осврнуо и на јучерашњу изјаву народног посланика Двери Срђана Нога:

- Ограђујем се од изјаве народног посланика Срђана Нога. Политика Двери није позивање на насиље и вешања.

Он је истакао да је Ного на неприкладан и непримерен начин говорио о једној битној теми.

- Никаквог вешања у Србији неће бити. Последњи који су вешали су немачки окупатори и са гнушањем се тога сећамо. То није и никада неће бити политика Двери. Међутим, тема мигрантске кризе је веома битна и очекујемо одговор на важно питање, а то је да ли је потписан Даблински споразум који значи стотине хиљада миграната у Србији. То је апсолутно неприхватљиво и онај ко мисли то да уради мора кривично да одговара за угрожавање државне безбедности - рекао је Обрадовић.

Он је истакао да опозиција не сме да се понаша исто као и Српска напредна странка и да се људи на власти никада нису извинили за свакодневне најгоре увреде политичких противника и подизање друштвених тензија.

- Сви морамо показати одговорност и више водити рачуна о својим речима и понашању -рекао је Обрадовић.

Вучић поручио да нас САД гурају у рат. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Професор Факултета политичких наука Слободан Самарџић и лидер странке “Двери” Бошко Обрадовић говорили су о Вучићевом признању независног Косова.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА