Најновије

СРПСКА ДЕСНИЦА ОСУЂУЈЕ НОГОВ ПОСТУПАК: Тврде да су Двери анти-државни пројекат

Српска десница најоштрије осуђује језиве претње смрћу које је посланик Двери Срђан Ного изрекао на рачун председника Владе Ане Брнабић и председника Републике Србије Александра Вучића, пише у њиховом саопштењу.

Српска десница (Фото: Јутјуб)

'’Очекујемо од надлежних органа да хитно реагују на отворене претње смрћу, јер исте стижу од Двери већ доказаних насилника, који се не либе да кукавички нападају чак и жене.

Двери као део Савеза за Србију, за коју тврдимо да је један анти–државни пројекат формиран од страних служби, позивају на рушење државе и уставног поретка и за то морају одговарати у складу са законом'’, наводи се у саопштењу Српске деснице, и додаје се:

'’Јасно нам је да Срђан Ного и остали ђиласови пешадинци из Двери морају да оправдају, стотине хиљада долара уложених у њихов пројекат јуришника НАТО деснице'’.

'’Тајкунима и бандитима поручујемо да се не играју са народом Србије и са Србијом и да не потпирују пучеве и преврате јер нови 5. октобар или још нешто горе и страшније нећемо никада дозволити'’, поручује Српска десница.

Како раскол у цркви може да утиче на Србе, погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Спорне речи Срђана Нога

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА